Visszaküldés

Törlés

Elfogadjuk a megrendelés törlését a szállítás vagy a termék gyártása előtt. A rendelés törlése esetén teljes visszatérítést kap. A megrendelést nem áll módunkban lemondani, ha a terméket már kiszállítottuk.

Visszaküldés (ha szükséges)

Termékvisszaküldést elfogadunk. A vásárló az áru átvételétől számított 14 napon belül jogosult a visszatérítésre.
A visszaküldéshez a terméknek használaton kívülinek és olyan állapotban kell lennie, ahogyan azt átvette. Ennek is az eredeti csomagolásában kell lennie. A visszaküldéshez nyugta vagy vásárlást igazoló bizonylat szükséges. Ne küldje vissza a vásárlást a gyártónak.
Az ügyfeleknek legfeljebb egy alkalommal kell kiszámlázni a szállítási költségeket (ez vonatkozik a visszaküldésre); A fogyasztó a termék visszaküldéséért díjat nem számít fel.

Jóváírások (ha vannak)

Miután megérkezett és ellenőriztük a visszaküldést, visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaküldés elfogadásáról vagy elutasításáról is értesítjük. Ha visszatérítését elfogadják, a visszatérítést feldolgozzuk, és a megadott napon belül automatikusan jóváírásra kerül a hitelkártyájára vagy az eredeti fizetési módra.

Késedelmes vagy hiányzó bevétel (ha van)

Ha még nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, először ellenőrizze bankszámláját.
Ezután lépjen kapcsolatba hitelkártya-kibocsátójával. Eltarthat egy ideig, amíg a visszaküldést hivatalosan kiküldik. Ezután lépjen kapcsolatba a bankjával. A visszatérítés könyvelése gyakran eltart egy ideig. Ha mindez megtörtént, és még mindig nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a onlineakciok@gmail.com

Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a onlineakciok@gmail.com címen a visszaküldési posta címért.